ΧΑΜΟΣ στο νοσοκομείο της Ξάνθης! Μπήκε να γεννήσει και έμειναν άφωνοι όταν είδαν το όνομα της ετοιμόγεννης!

elas-lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η έγκυος γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο της πόλης και άφησε την ταυτότητά της, στην είσοδο…όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις.

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι στο νοσοκομείο της Ξάνθης πριν από λίγες μέρες, όταν διαπίστωσαν ότι μία γυναίκα που εισήχθη για να γεννήσει, είχε ξαναγεννήσει στη Μαιευτική μόλις τον περασμένο Γενάρη, όπως σημειώνει το xanthipress.gr

Στα δίχτυα των διωκτικών αρχών βρέθηκε ένας Ξανθιώτης ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει το νοσοκομείο επειδή η γυναίκα του ήταν αλλοδαπή και δεν δικαιούταν ασφάλισης.

Ο νεαρός προσήλθε το Γενάρη στο Νοσοκομείο της Ξάνθης με τη σύζυγό του, αποκρύπτοντας ότι πρόκειται για Βουλγάρα, αλλά δίνοντας τα στοιχεία της αδερφής του. Με τον τρόπο αυτό «γλιτώσε» το ποσό των περίπου 1.000 ευρώ που απαιτούνταν για να πληρωθούν οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν για τοκετό με καισαρική τομή και νοσηλεία.

Πήγε να γεννήσει στην πραγματικότητα η αδερφή του Η απάτη δεν θα είχε γίνει αντιληπτή αν πριν από λίγες δεν πήγαινε να γεννήσει στην πραγματικότητα η αδερφή του! Έτσι όταν διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι «γεννούσε» για δεύτερη φορά μέσα λίγους μήνες στο ίδιο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια της Ξάνθης και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι μέχρι να βρεθεί ο επιτήδειος που είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία στην πρώτη γέννα.

Πάντως τόσο το παιδί όσο και το ανηψάκι του νεαρού, χαίρουν άκρας υγείας ενώ το συμπέρασμα είναι ότι στο Νοσοκομείο οι ασθενείς βρίσκονται σε καλά χέρια…

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου