Θρήνος και πάλι στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

elas.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η ΕΛ.ΑΣ θρηνεί και πάλι τον άδικο χαμό ενός συναδέλφου της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Ο ΠΡΑΣΑΤΖΗΣ Νεκτάριος άφησε σήμερα το πρωί 28/05/15 την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση που υπέστη , ενώ οδηγούσε το δίκυκλο του , με διερχόμενο όχημα στην οδό Δενδροποταμου στην Θεσσαλονίκη.

Ο Νεκτάριος ήταν 43 ετών , πατέρας δύο παιδιών , διέμενε στην Ευκαρπία και υπηρετούσε στην ΔΙΑΣ κεντρικού τομέα.

Η επικήδεια ακολουθία, όπως πληροφορηθήκαμε, θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωϊ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλή Βρύση Δράμας.

Αύριο (29-05-2015) στις 07:30΄ το πρωί από τον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσουν δύο υπηρεσιακά λεωφορεία για τη Δράμα για να συνοδεύσουμε τον Νεκτάριο στην τελευταία του κατοικία.
To Blog και η σελίδα του "ΛΥΣΤΕ" εκφράζει την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του συναδέλφου.

 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου