Σε αναμονή εκλογικής ετοιμότητας η ΕΛ.ΑΣ, Έτοιμο το ΠΔ για ανάκληση αδειών, Εφαρμογή μέτρων σε ΑΤΜ, σούπερ μάρκετ και λαϊκές.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την απόφαση της Βουλής για το εάν η χώρα προχωρήσει σε δημοψήφισμα και πότε ακριβώς, αναμένει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του ΠΔ που θα θέσει το προσωπικό του Σώματος σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας.

Αυτό σημαίνει ανάκληση αδειών και σταδιακή ανάληψη της φύλαξης των εκλογικών κέντρων.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr έχει τεθεί σε πρώτο επίπεδο ο σχεδιασμός επιτήρησης των συναλλαγών σε ΑΤΜ, καθώς και στην εμπορική κίνηση σε λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει καταγγελθεί κανενός είδους βίαιο περιστατικό.

Πηγή ➤ bloko.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου