Kινηματογραφική καταδίωξη - Εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν είχαν μαζί τους και φορητό ασύρματο ...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη τριών νεαρών που «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από τουριστική επιχείρηση η οποία στεγάζεται στο Πανόραμα.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 30, 32 και 33 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της άμεσης δράσης. Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι δράστες αφαίρεσαν από τουριστική επιχείρηση ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα και διέφυγαν με κλεμμένο όχημα.

Επεισοδιακή σύλληψη τριών διαρρηκτών που «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από το Πανόραμα στη ΘεσσαλονίκηΚατά τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και σε σήμα στάσης που τους έγινε προκειμένου να ελεγχθούν, ανέπτυξαν ταχύτητα και κινήθηκαν σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην προσπάθειά τους μάλιστα, να διαφύγουν τη σύλληψη, εμβόλισαν περιπολικό όχημα και στη συνέχεια αφού προσέκρουσαν σε μάντρα οικίας, εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Ακολούθησαν αναζητήσεις, κατά τις οποίες τρείς εκ των δραστών εντοπίστηκαν σε ταράτσα οικίας στην Ηλιούπολη, όπου κατέφυγαν προκειμένου να αποφύγουν την επικείμενη σύλληψη.

Στην κατοχή τους αλλά και στο όχημα διαφυγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματοκιβώτιο, διαρρηκτικά εργαλεία και ένας φορητός ασύρματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ➤ seleo.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου