ΕΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ - 28χρονος ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Εχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια.

 Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια για τον συνάδελφο μας  μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 7:30π.μ. έως τις 14:00μ.μ., εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου (Λ. Μεσογείων 138 & Κατεχάκη), τηλέφωνο επικοινωνίας 210 7494740.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα με την κυρία Αναστασία Παπάζογλου στο τηλέφωνο 213 2030019 και την κυρία Νατάσα Κόκκαλη στο τηλέφωνο 213 20 30 015.

Πηγή ➤ police-voice

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου