Τραγωδία στην Μεσσηνία - ο ψαροντουφεκάς ανασύρθηκε νεκρός.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του χωριού Εύα Μεσσηνίας μετά τον άδικο χαμό ενός 32χρονου νέου, το απόγευμα της Τρίτης, στον ποταμό Πάμισο.

Ο Παναγιώτης…Καστανάς, που εργαζόταν ως υδραυλικός στη Μεσσηνία, είχε δυο αγαπημένα χόμπι: το κυνήγι και το ψάρεμα. Χθες, λίγο μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα, ο άτυχος νέος βρέθηκε μαζί με έναν φίλο του στον ποταμό Πάμισο για να ψαρέψουν παρέα. Δυστυχώς όμως ο 32χρονος ψαροντουφεκάς, λίγα λεπτά αφότου βούτηξε στα νερά έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο φίλος του για να τον σώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 32χρονος πριν από δυο χρόνια είχε πάθει εγκεφαλικό ανεύρισμα με αποτέλεσμα να ασχολείται εντατικά μόνο με το κυνήγι.

Ο ίδιος όμως, μη μπορώντας να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια, βούτηξε με το ψαροντούφεκο του στον ποταμό Πάμισο όπου, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και άντρες της Πυροσβεστικής, χωρίς όμως να έχουν περιθώριο να επαναφέρουν τον άτυχο νέο.

Πηγή ➤ tromaktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου