Κλείδωσε η ημερομηνία των πρόωρων εκλογών.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ “ Τι εξετάζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας”

 “Κλείδωσε”, όπως όλα δείχνουν, η ημερομηνία της 8ης Νοεμβρίου για προσφυγή σε πρόωρες κάλπες, σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρα, ξεκινά κυριολεκτικά έναν «μαραθώνιο» μέσα στον «καυτό» Αύγουστο, προκειμένου να «σφραγίσει» τη συμφωνία με τους εταίρους στις 18 και να κλειδώσει τις πρόωρες κάλπες για τις 8 Νοέμβρη, ώστε να επιχειρήσει το νέο ξεκίνημα στην πλέον δύσβατη και κρίσιμη για τη χώρα περίοδο.

Ωστόσο όλα δείχνουν να μένουν ανοιχτά με τον πρωθυπουργό να έχει στα χέρια του όλα τα δεδομένα, να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους εταίρους.

Η Αριστερή Πλατφόρμα, για την οποία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς οι απόψεις της, αλλά και η - ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ για τα ελληνικά χρονικά -  τακτική που ακολουθεί έχουν ελάχιστη απήχηση στην ελληνική κοινωνία, ετοιμάζει επίδειξη δύναμης με εκδήλωση στο κλειστό του Πανελληνίου. Σύμφωνα ωστόσο με το Έθνος ο πρωθυπουργός αναμένεται να «απαντήσει» με την αποπομπή από την ΚΟ των βουλευτών που θα καταψηφίσουν την συμφωνία.

Πηγή ➤ periodista

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου