ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Μενίδι...Αδίστακτοι ληστές πυροβόλησαν εναντίον Αστυνομικών.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν πρίν λίγο  στο Μενίδι, καθώς δύο ληστές πυροβόλησαν κατά αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη ο ένας εξ αυτών.

Πιο συγκεκριμένα μετά από αλλεπάλληλα περιστατικά ληστειών σε βάρος διανομέων έτοιμου φαγητού το τελευταίο διάστημα στο Μενίδι, η Αστυνομία είχε αυξήσει τις περιπολίες για τη σύλληψή τους.

Οι δύο κακοποιοί επιχείρησαν να ληστέψουν ακόμη έναν ακόμη διανομέα έτοιμου φαγητού απειλώντας τον με όπλο, αλλά αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί.

Τότε οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον τους, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να συλλάβουν τον ένα εκ των δύο, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Πηγή ➤ zougla.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου