Θρήνος και οδύνη για τα τρία νέα παιδιά που σκοτώθηκαν από νταλίκα.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα χρόνο μετά, τα δάκρυα δεν έχουν στερέψει για την Κατερίνα και την Ιωάννα Κουτσιαρή και το Φίλιππο Καπανιάρη που χάθηκαν τόσο πρόωρα.

Στο δρόμο – φονιά, στην παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο σημείο που πέρυσι τον Ιούλιο βάφτηκε με το αίμα τριών νέων παιδιών σε πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, θα βρεθούν για πολλοστή φορά συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Κουτσιαρή 28 ετών, Κατερίνας Κουτσιαρή 21 έτους και του Φίλιππου Καπανιάρη 20 ετών. Αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου, θα κάνουν το ετήσιο μνημόσυνο αποκλείοντας συμβολικά για δύο ώρες -από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ- το δρόμο πάνω στον οποίο τα τρία παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στο άνθος της ηλικίας τους. Από το κάλεσμα που απευθύνουν συγγενείς και φίλοι για να τιμήσουν τα αδικοχαμένα παιδιά, εξαιρούνται δημοτική και συντονιστική αρχή που είχαν συσταθεί για την κατάργηση των διοδίων στην εθνική οδό, καθώς και Σύλλογοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου. «Ηταν δίπλα μας μόνο προεκλογικά. Η παρουσία τους θα ήταν περιττή», αναφέρουν στο ψήφισμά τους οικογένειες και φίλοι.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 23 Ιουλίου, στο 36ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας. Το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα και τραγικά για την Ιωάννα Κουτσιαρή 18 ετών, την αδερφή της Κατερίνα Κουτσιαρή 21 έτους, τα δύο παιδιά οικογένειας από το Στεφανοβίκειο και τον Φίλιππο Καπανιάρη 20 ετών, το μοναχοπαίδι οικογένειας από το Ριζόμυλο.
Η νταλίκα με ρυμουλκό, που οδηγούσε 22χρονος μεταφέροντας εμπόρευμα από τη Νάουσα με προορισμό τον Πύργο, συγκρούστηκε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα τρία αγγελούδια.
Ενα χρόνο μετά, τα δάκρυα δεν στέρεψαν στα μάτια των οικογενειών των τριών αδικοχαμένων παιδιών και των φίλων τους. Κανείς δεν ξέχασε τους τρεις φίλους, η ξαφνική απώλεια των οποίων στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και είχε αποτελέσει την αφορμή κινητοποιήσεων για την κατάργηση των διοδίων στην εθνική οδό.

Εγιναν κινητοποιήσεις. Ωστόσο τα διόδια παραμένουν και η παλιά εθνική οδός συνεχίζει να επιβαρύνεται από την κίνηση βαρέων οχημάτων που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων. Μαζί παραμένει και ο πόνος της απώλειας των τριών νέων παιδιών.

Αύριο, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι θα ξαναβρεθούν στο σημείο για να κάνουν το ετήσιο μνημόσυνο των τριών παιδιών. Ενα μνημόσυνο το οποίο οργανώνουν οικογένειες, φίλοι και συμμαθητές των παιδιών.

Πηγή ➤ Εφημερίδα Ταχυδρόμος


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου