Χωρίς Αστυνομία και περιπολικά - πρώτη φορά αριστερά...

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δημοσιεύουμε το παρακάτω Δελτίου Τύπου με την δήλωση του Πρόεδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22/7/2015

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ»

Με αφορμή ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας όπου γίνεται αναφορά στην ακινητοποίηση των μισών και παραπάνω δικύκλων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της πλειοψηφίας των περιπολικών της Άμεσης Δράσης λόγω έλλειψης κονδυλίων για την επισκευή τους, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όλα τα προηγούμενα χρόνια μιλούσα για τις ολέθριες συνέπειες των Μνημονίων και στον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας των πολιτών. Δυστυχώς, η κυβέρνηση αυτή ήρθε να αποτελειώσει ότι έμεινε όρθιο, δέσμια του οικονομικού στραγγαλισμού που μας έχει επιβληθεί. Σε μια κοινωνία που βράζει και ανησυχεί για την ασφάλεια της, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ξεπερνούν καθημερινά τους εαυτούς τους ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις υποχρεώσεις τους, να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα την αυξανόμενη εγκληματικότητα. Τι μπορούν όμως να πετύχουν χωρίς τη στοιχειώδη υλικοτεχνική υποδομή, όταν μόνο στην Αττική από τα 1250 δίκυκλα που διαθέτει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τα 700 δε λειτουργούν λόγω βλαβών ενώ από τα 180 περιπολικά της Άμεσης Δράσης είναι στους δρόμους μόνο τα 80; Η έλλειψη κονδυλίων διαλύει την Αστυνομία, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρώτη φορά αριστερά, χωρίς αστυνομία και περιπολικά. Πρώτη φορά αριστερά, με αστυνομικούς εκτεθειμένους στον κίνδυνο και πολίτες απροστάτευτους. Πρώτη φορά η δημόσια ασφάλεια παραδομένη στην απόλυτη κατάντια…»

Πηγή ➤ skaythess

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου