ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην άσφαλτο -νεκροί δύο 21χρονοι σε τροχαία.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Δύο τροχαία δυστυχήματα έκοψαν το νήμα της ζωής σε δύο νεαρούς, μόλις 21 ετών, σήμερα τα ξημερώματα σε Κιλκίς και Χαλκιδική.

Το πρώτο δυστύχημα συνέβη στις 5.45 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/8) στο Δροσάτο Κιλκίς, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος, ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός.

Λίγο αργότερα, στις 7 το πρωί, ο επίσης 21 ετών, οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχό της και προσέκρουσε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή. 

Πηγή ➤ toxwni

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου