Εκτός ΕΛ.ΑΣ αστυνομικός της Ομάδος "ΔΙΑΣ" Πρέβεζας.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνοριοφύλακας που τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Ομάδα "ΔΙΑΣ "Πρέβεζας αποτάχθηκε απο το σώμα της ΕΛ.ΑΣ διότι ο εν λόγω μπήκε στο αστυνομικό σώμα με πλαστό απολυτήριο λυκείου.

Η είδηση είναι ενδεικτική των σαρωτικών ελέγχων που πραγματοποιεί το κράτος τον τελευταίο χρόνο σε όλη την χώρα με σκοπό να απομακρυνθούν από το δημόσιο όσοι υπάλληλοι μπήκαν με πλαστά δικαιολογητικά σε βάρος των συναδέλφων τους που σπούδασαν και έδωσαν αγώνα για μία δουλειά...



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Με αφορμή το συγκεκριμένο αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. έχω να τονίσω το εξής: Εάν κατετάχθη πράγματι στην Αστυνομία με κατεξοχήν ΠΛΑΣΤΟ τίτλο σπουδών, χωρίς να έχει σπουδάσει και μην τελειώνοντας καθόλου το Λύκειο, τότε λοιπόν ΔΙΚΑΙΩΣ το επιτελείο της Αστυνομίας τον έθεσεν ΕΚΤΟΣ υπηρεσίας, ενώ αντίθετα εάν προσκομισε απολυτήριο Λυκείου έχοντας ολοκληρώσει πράγματι τις σπουδές του και είχε απλώς ΑΛΛΑΞΕΙ το βαθμό του παραποιώντας τον, επειδή ΔΕΝ τον ικανοποιούσε προσωπικώς, τότε ΑΔΙΚΩΣ πήρε "πόδι" από το Σώμα όπου υπηρετούσε, τη στιγμή που στη δεύτερη περίπτωση ο τίτλος σπουδών ήτανε ΝΟΜΙΜΩΣ κατεχόμενος. Απλά πράγματα_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή