Δείτε το “ξύλο” της αρκούδας που έπεσε σε ελληνική παραλία – (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)…(Vid).

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΠΑΓΩΣΑΝ στην κυριολεξία οι λουόμενοι που έκαναν αμέριμνοι το μπάνιο τους σε μια παραλία όταν δύο παρέες άρχισαν ξαφνικά να γίνονται … «μαλλιά-κουβάρια»!

Άρχισαν να πέφτουν “βροχή” οι καρέκλες και οι ξαπλώστρες χωρίς, φυσικά να υπολογίζουν ότι υπήρχε κι άλλος κόσμος στην παραλία!Θυμάμαι μάλιστα σχόλια των καντινιέριδων και των βαλτών τους, να κάνουν συγκρίσεις του χτες με το σήμερα, να ρωτούν αν οι παραλίες μας με τους Ρομά ή κάτω από την δική τους εκμετάλευση διδάσκουν πολιτισμό και καθαριότητα.

ΔΕΙΤΕ το video και θα καταλάβετε:

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου