Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ- Αλάλαζε ο όχλος οταν η σπάθα έπεφτε με ορμή στο κεφάλι του άμοιρου.(ΠΡΟΣΟΧΗ Σκληρές εικόνες)

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αλάλαζε ο όχλος όταν η σπάθα έπεφτε με ορμή στο κεφάλι του άμοιρου ζητωκραυγάζοντας και φωνάζοντας το όνομα του Αλλάχ..

O κύκλος και η φρίκη του αίματος συνεχίζεται αμείωτος …..Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αποκεφάλισε 2 νεαρούς άνδρες στη Μοσούλη στο προπύργιό του στο Ιράκ. Ο δήμιος ήταν μασκοφόρος και εκτέλεσε τα θύματά του με σπάθα παρουσία πλήθους αφού η εκτέλεση ήταν δημόσια Προηγήθηκε σαριακού τύπου δικαστήριο και η απόφαση εκδόθηκε με το λογότυπο της εξτρεμιστικής ουαχαμπίτικης σουνίτικης οργάνωσης.

Η ίδια οργάνωση σύμφωνα με το δημοσίευμα του dimpenews.com, εκτέλεσε στην περιφέρεια της Hasakah στη Συρία ένα άτομο με την κατηγορία της βλασθημίας.Ο δήμιος εκτελεί από πίσω και σημαδεύοντας εξ επαφής με πιστόλι στο κεφάλι το θύμα του. Ο θανατοποινίτης φέρει πορτοκαλί στολή. Η εκτέλεση ήταν δημόσια και την παρακολούθησαν ως και μικρά παιδιά στο ένα μέτρο από το έγκλημα.



86a70c869818ae5e8a4def2a6f31351f (1)

Πηγή ➤ epixirimatias

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου