Μολότωφ το βράδυ στο σπίτι του Φλαμπουράρη.(Φωτό).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Άγνωστοι έριξαν έξω από το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά δύο σταθμευμένα οχήματα τονίζοντας πως το ένα από τα 2 αυτοκίνητα ήταν της ασφάλειας του Υπουργού Επικρατείας.

Κατά την εκδήλωση της επίθεσης ο κ.Φλαμπουράρης ήταν εντός της οικείας του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του. Το σπίτι είναι στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια και η περιοχή έχει αποκλειστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

 


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου