Σίγαση των καμπάνων των εκκλησιών για να μην ενοχλούνται οι πρόσφυγες!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Νόμο φέρνει η κυβέρνηση για σίγαση κωδωνοκρουσίας.

 Οι πρόσφυγες ενοχλούνται από τις καμπάνες και οι κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει νόμο στην βουλή για την κωδωνοκρουσία.Ο νέος νόμος θα πατήσει επάνω στον Ν. 1650/86 προβλέπει τὴν προστασία τοῦ περιβάλλοντος και συγκεκριμένα ὁρίζει (ἄρθρο 2) ὅτι ὡς ρύπανση τοῦ περιβάλλοντος θεωρεῖται καὶ ὁ θόρυβος, ἐφ’ ὅσον ὅμως ἔχει τοιαύτη ἔνταση ὥστε νά προκαλεῖ ἀρνητικὲς ἐπιπτώσεις στὴν ὑγεία, με κάποιες τροποποιήσεις.

Ολα δείχνουν οτι τα πάντα αλλάζουν στην ελλάδα,ακόμη και σε πολιτιστικό επίπεδο,λόγο των διαφορετικών εθνικοτήτων που πρόκειται να μείνουν μόνομα στην ελλάδα.

Πηγή ➤ pame

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια :

  1. ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ.ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ,ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ,ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗ;ΕΔΩ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ,ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.Α!ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μαλάκας που βγαίνει στον μιναρέ και ουρλιάζει τις ισλαμικές μαλακίες του, δεν ενοχλεί;
    Όχι βεβαια. Μόνον ότι είναι ελληνικό ενοχλεί. Ξυπνήστε ρε καθίκια που υποστηρίζετε τον κωλοσύριζα και τα λοιπά γαμημένα ανθελληνικά σκατοκόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κτυπάτε τίς καμπάνες πιό δυνατά τώρα υποταγμένα παπαδάκια στούς χρυσομπαστουνάδες σας. Σέ όποιο λαθροσκουπίδι δέν αρέσει στό διάολο έξω από τήν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή