Δείτε την sexy νεαρή αστυνομικό που τράβηξε τα βλέμματα όλων στην χθεσινή πορεία των ένστόλων (Φωτό)

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η ξανθιά καλλονή κατάφερε να γίνει το θέμα συζήτησης στη χθεσινή (5/2) πορεία των ένστολων μπροστά από την Παλαιά Βουλή.


Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της πανελλαδικής κινητοποίησης των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν δυναμική, καθώς πάνω από 2.000 ένστολοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη.


Ανάμεσά τους ξεχώρισε η Σοφία, η ξανθιά αστυνομικός που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και «τρέλανε» τους πάντες με το χαμόγελο της αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της.

Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν μόλις την εντόπισαν μέσα στο πλήθος!

Εμείς την «εντοπίσαμε» εκτός… υπηρεσίας και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου