Φρίκη - δεν το χωράει ο ανθρώπινος νούς...Ο δράστης βίαζε την 69χρονη ενώ εκείνη ψυχορραγούσε.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ζωή η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου. Το πόρισμα σοκ αναφέρει 22 εκατοστά κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα, σπασμένα πλευρά εκατέρωθεν και κάταγμα στην κλείδα. Όμως η φρίκη δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δράστης την χτύπησε για να την ακινητοποιήσει και στην συνέχεια την έριξε από τις σκάλες.

Λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρέθηκε το πτώμα της 69χρονης δεν μπορεί να διαπιστωθεί βιασμός. Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με βγαλμένο το εσώρουχο, οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι το ανθρωπόμορφο κτήνος ενδεχομένως την βίαζε ενώ ψυχορραγούσε!

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάνω από πολυκαταστήματα και διαμερίσματα στο Μαρούσι. Αυτό το υπόγειο σχεδόν δεν χρησιμοποιείται και δεν είναι ιδιοκτησία του σούπερ μάρκετ. Είναι όπως λένε και κάτοικοι της περιοχής πολύ σκοτεινό και το αποφεύγουν!

Το συγκεκριμένο τρίτο υπόγειο επικοινωνεί με ξενοίκιαστα διαμερίσματα που είναι στους πάνω ορόφους. Η επικοινωνία με το δεύτερο πάρκινγκ όπου βρέθηκε και το αυτοκίνητο της γυναίκας, είναι από μια πόρτα σε τυφλό σημείο η οποία όμως είναι φρακαρισμένη από μπάζα και από μια δεύτερη πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης γνωρίζει καλά τον χώρο και σκοπίμως την οδήγησε εκεί.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου