Θρήνος και πάλι στην ΕΛ.ΑΣ - κατέληξε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στα κεντρικά της Τροχαίας.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Ο 32άχρονος Αστυνόμος A της Τροχαίας Αθηνών, Νίκος Τσιβίκης με καταγωγη απο το Μαϊστρο της Αλεξανδρούπολης, κατέληξε συνεπεία του βαρύτατου τραυματισμού του, από το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του το οποίο είχε παραλάβει νωρίτερα από Αρχιφύλακα της Τροχαίας.


Ο αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των συναδέλφων του, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε αφαιρεθεί ο προσωπικός του οπλισμός.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 αμέσως μετά την ενέργειά του, όπου δια σωληνώθηκε στην ΜΕΘ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

 Ο 32άχρονος ήταν παντρεμένος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

 To elas-lyste στέλνει τα θερμά του συλληπητήρια στους οικοίους του και στην μεγάλη οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή->Nantiareport


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου