Στην Λεμεσό την Κυριακή ενώνουμε την φωνή μας με τους Κύπριους συναδέλφους για την "Αποκατάσταση της αδικίας".

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤  Εκδήλωση διαμαρτυρίας με μοναδικό σκοπό την αποκατάσταση της αδικίας και με αίτημα για αποφυλάκιση των δύο αστυνομικών Παναγιώτη Ηρακλέους και Κάρλο Ντεκεμερτζιάν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στις 18.30 στο Διοικητήριο Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι στις 25/5 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους για την κατηγορία της εξευτελιστικής μεταχείρισης και εννέα μηνών για τη κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στους δύο Αστυνομικούς.

Μεγάλη μερίδα της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων φίλων, συγγενών, απλών πολιτών αλλά και συναδέλφων, αντέδρασαν στην απόφαση αυτή και στο άκουσμα της ποινής των δύο, φώναζαν  “ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη”.

Η ίδιοι αυτοί άνθρωποι, σας καλούν να ενώσετε μαζί τους, την δικιά σας φωνή. Σκοπός δεν είναι μόνο η αποκατάσταση της αδικίας αλλά και το μήνυμα που περνά, καθώς η Αστυνομία φοβούμενη παρόμοιες Δικαστικές αποφάσεις, περιορίζεται.


Διαβάστε ΕΔΩ προηγούμενη αναρτησή μας.


 Και ΕΔΩ δείτε το Video που ο κρατούμενος μαχαίρωσε τους δύο Αστυνομικούς.
Πηγή ➤ i-eidisi.com

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου