H Ομάδα "ΔΙΑΣ" έπιασε στον ύπνο τον "ΔΡΑΚΟ" του Αμαρουσίου.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ο «δράκος» του Αμαρουσίου που είχε τρομοκρατήσει τις γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες τα ξημερώματα  λίγο πριν ξαναχτυπήσει.

Συγκεκριμένα στις 6 το πρωί όταν ο άνδρας επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο «δράκος» άρπαξε την άτυχη γυναίκα και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα. Εκείνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Τότε ο δράστης τρόμαξε και προσπάθησε να φύγει, ωστόσο στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν και τώρα κρατείται στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου