Σοκ για Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας - καταργούνται οικογενειακά επιδόματα, μειώνονται μερίσματα, μικρότερη σύνταξη και για όσους εργάζονται

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους καθώς και στρατιωτικους αφού οι συντάξεις τους θα είναι χαμηλότερες αφού δεν θα έχουν καθόλου επιδόματα συζύγου ή τέκνων, γεγονός που θα οδηγήσει σε νέες περικοπές στα ποσά.

Την ίδια όρια μειώνεται και το όριο περικοπής σύνταξης για όσους συνταξιούχους έχουν κάποια εργασία και από δω και πέρα όσοι παίρνουν πάνω από 780 ευρώ θα δουν μείωση κατά 70% στα επιπλέον ποσά. Οι μειώσεις θα είναι κλιμακωτές από 28% ως και 50%, ενώ οι πληρωμές θα έχουν στο τέλος Ιουνίου αναδρομικές περικοπές τριών μηνών. Το βοήθημα με τις αλλαγές χάνουν 25.000 άτομα.

Μειώνεται επιπλέον το εφάπαξ για τους αυτοαπασχολούμενους καθώς θα υπολογίζεται με 65% και όχι με 75% του εισοδήματος.

Σε ό,τι αφορά στο μέρισμα μειώνεται στα 30 ευρώ από τα 90 το κατώτατο ποσό, ενώ χάνουν το επίδομα τα τέκνα αποβιωσάντων γονέων μετά τα 18 ή τα 24 εάν σπουδάζουν. Η ίδια παροχή καταργείται και για τις άγαμες θυγατέρες.

Πηγή ➤ imerisia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου