Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος Αστυνομικός απο επίθεση των Ρομά

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο νοσοκομείο της Λαμίας ο πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι και αστυνομικός του Α.Τ. Στυλίδας.

Εκτός έλεγχου η κατάσταση με τους ρομά στην παραθαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας που και φέτος το καλοκαίρι κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες, έχουν φτάσει στα όριά τους από την απαράδεκτη συμπεριφορά των ρομά.

Σήμερα το μεσημέρι είχαν εγκατασταθεί στην παραλία και με τη συμπεριφορά τους έδιωξαν όλους λουόμενους. Οι περισσότεροι μεθυσμένοι με τη μουσική στη διαπασών, είχαν σπάσει μπουκάλια μέσα στον κεντρικό δρόμο, είχαν αφοδεύσει στα πεζοδρόμια που κάνει βόλτες ο κόσμος, ενώ είχαν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τους πλησίασε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της κοινότητας και τους ζήτησε ευγενικά να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια όταν έμαθαν ότι είναι και αστυνομικός εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν όλοι μαζί. Την ώρα που τον είχαν ρίξει ένας του άνοιξε με μια πέτρα το κεφάλι και μια γυναίκα τον χτύπησε με ένα μεγάλο ξύλο στο χέρι. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο πρόεδρος διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Στυλίδας όπου του έκαναν ράμματα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στη διάθεση της τα στοιχεία τουλάχιστον ενός αυτοκινήτου.

Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου