Νέο σοκ στην καρδιά της Ευρώπης! Πολύνεκρη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο.



ΛΥΣΤΕ blog ➤Ενοπλοι άνοιξαν πυρ, το απόγευμα της Παρασκευής, σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο της Γερμανίας, την ώρα που αυτό ήταν γεμάτο κόσμο, σπέρνοντας για άλλη μία φορά πανικό στην καρδιά της Ευρώπης. Πληροφορίες, όμως, κάνουν λόγο και για δεύτερη επίθεση σε άλλο σημείο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Tagesspiegel, οι δράστες της επίθεσης έφεραν ημιαυτόματα όπλα, ενώ ένας εξ αυτών φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Πριν από λίγο, η αστυνομία της Βαυαρίας, με ανάρτησή της στο Twitter, μετέδωσε τα εξής:
«Στις 17:50 αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Αστυνομία για πυροβολισμούς στον κεντρικό δρόμο κοντά στο εμπορικό κέντρο «Olympia» και κατόπιν για συνέχεια των πυροβολισμών στο ίδιο το εμπορικό κέντρο.
Μάρτυρες αναφέρθηκαν σε τρία άτομα με όπλα. Για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών δεν υπάρχουν ασφαλή στοιχεία



ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου