Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική κωφών γυναικών! Συγχαρητήρια πάντα τέτοια μας κάνατε υπερήφανους.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό έφερε η Εθνική μπάσκετ κωφών γυναικών που κατέκτησε την κορυφή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικρατώντας 52-41 της Λιθουανίας στον τελικό.


Στην κορυφή της Ευρώπης σκαρφάλωσε η Εθνική μπάσκετ κωφών γυναικών, πανηγυρίζοντας μια τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα.

Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα με την ξέφρενη πορεία της στη διοργάνωση έφτασε στον τελικό, όπου δεν δυσκολεύτηκε ν επικρατήσει 52-41 της Λιθουανίας και να ανέβει στην πρώτη θέση.

Όσο για την Εθνική Κωφών Ανδρών τερμάτισε στην πέμπτη θέση, επικρατώντας της Πολωνίας 69-54 στο ματς κατάταξης.











sport-fm


Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου