Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα - όλοι οι κουκουλοφόροι που επετέθησαν χθές στην Σχολή Αστυνομίας ήταν Ισπανοί και Γερμανοί. Δεν υπήρχαν Έλληνες μεταξύ τους (Φωτό)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απίστευτο κι όμως αληθινό πάνω από 500 600 άτομα ξένοι πιθανότατα μέλη αριστερών οργανώσεων έφτασαν απροειδοποίητα πριν λίγες ώρες έξω από την σχολή αστυνομίας Ξάνθης και διαδήλωσαν υπέρ της απελευθέρωσης όλων των μεταναστών που κρατούνται σε αυτή… προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιον Έλληνα μεταξύ τους αλλά οι περισσότεροι μιλούσαν Ισπανικά και Γερμανικά… στην προσπάθειά τους να ξηλώσουν τον φράχτη της σχολής έγινε επέμβαση των ΜΑΤ και πέσανε χημικά… αυτήν την ώρα κατέλαβαν το οδόστρωμα στον κεντρικό Ξάνθης Καβάλας λίγο ποιο κάτω από τον κεντρικό σταθμό της ΔΕΗ και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων…

20160720_195345

 20160720_195003


 20160720_195000


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου