ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο ληστές που εμβόλισαν τις Μοτ/τες των Αστυνομικών της ΔΙΑΣ...

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη ΓΑΔΑ οδηγούνται αυτή την ώρα δύο άνδρες που λήστεψαν καταστηματάρχη και στη συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν εμβολίζοντας με το όχημά τους μοτοσυκλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ
Άγρια καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ληστών και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη λεωφόρο Καβάλας.

Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο δράστες με την απειλή ενός μπαλτά κι ενός πιστολιού εισέβαλαν σε ενα κατάστημα και ζήτησαν απο τον υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι άρχισαν να καταδιώκουν τους ληστές, οι οποίοι διέφυγαν με ενα ημιφορτηγό.

Στην προσπάθεια τους οι δράστες να αποφύγουν τη σύλληψη, εμβόλισαν με το όχημά τους μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ στην οποία επέβαιναν δυο αστυνομικοί με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά.

Παρά τις προσπάθειές τους, οι ληστές δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν και αυτή την ώρα οδηγούνται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου