Ξέφυγε η κατάσταση στην Μύκονο – Δείτε πως διασκεδάζουν(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Λίγο η ζέστη, λίγο το ποτό, λίγο η δυνατή μουσική ξύπνησαν… άγρια ένστικτα σε δυο κορίτσια τα οποία χάρισαν άφθονο… μάτι σε όσους διασκέδαζαν εκείνη την ώρα στο μαγαζί.

Ανεβασμένες στη μπάρα άρχισαν να επιδίδονται σε σε  ξι χορευτικές φιγούρες με την μια να είναι to  pless και την άλλη να κάνει παιχνίδι, βάζοντας παγάκια στο στόμα της και δροσίζοντας το γυμνό κορμί της φιλενάδας της και παράλληλα ανάβοντας τους υπόλοιπους που παρακολουθούσαν.
  
Μάλιστα σε κάποιες στιγμές πασπάλιζε το σώμα της φίλης της και με αλάτι όχι για να νιώσει την αρμύρα της αλλά για να πει την τεκίλα της, ενώ κάποιοι από τους παραβρισκόμενους χαριτολογούσαν λέγοντας «Λέσβο την κάναμε τη Μύκονο».





Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Τα κλασσικά πληρωμένα θέατρα για μαλάκες σαν κ αυτον με τα γυαλιά κ το ριγέ μπλουζάκι και δώσε σαμπάνιες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή