Στο πένθος ξανά η ΕΛ.ΑΣ - Θρήνος στην Αστυνομική οικογένεια.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη γειτονιά των Αγγέλων Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ
Τι να πεις;Τεράστιος,πελώριος!!Όταν πρωτοπήγα στην 'Αμεση Δράση τον θυμάμαι στην θρυλική ομάδα Σ. ζευγάρι με τον Παν.ΓΚΡΙΤΣΗ.Φοβερό δίδυμο! Άψογοι σε όλα εμφάνιση,παράσταση,συμπεριφορά.Ένα πραγματικό πρότυπο.Με το πέρασμα των χρόνων όταν εγώ ανεβαίνοντας στην ιεραρχία και ανέλαβα επιτελική θέση και ο Βασίλης θέλησε να αποσυρθεί συναντηθήκαμε στο Τμήμα Κέντρου Επιχειρήσεων..Μία πόρτα μας χώριζε.Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα μιας και τα λέγαμε συχνά αφού και τα σπίτια μας ήσαν κοντά στο Μενίδι.Και εκεί ο Βασίλης ήταν εξαιρετικός.Ήταν εκείνος που κάθε αξιωματικός θέλει να έχει δίπλα του.


Σοβαρός,μετρημένος,πειθαρχημένος αφού στο ελάχιστο δεν θέλησε να εκμεταλλευθεί την γνωριμία και γειτονία μας και να τύχει ευνοικότερης μεταχείρισης.Γιατί ο Βασίλης δεν ήταν τέτοιος.Ηταν απαυτούς που ότι κέρδιζε το κέρδιζε με το σπαθί του γιατί το άξιζε.Οτι μου έλεγε ήξερα ότι το είχε ζυγιάσει καλά και δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά..Αγαπούσε πολύ όλους τους συναδέλφους και εισέπρατε το ίδιο απαυτούς.

Σήμερα το απόγευμα σε αποχαιρετήσαμε στο στερνό σου ταξίδι.

Σευχαριστούμε για ότι πρόσφερες στην Αστυνομία και ιδιαίτερα στην Άμεση Δράση.Η μνήμη σου θα μείνει ανεξίτηλη.Εμείς οι συνάδελφοι σου θα σε θυμόμαστε πάντα όπως θα σε θυμούνται και οι κάτοικοι του Μενιδίου γιατί υπήρξες ένα ενεργό μέλος του μέσα απο το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.Και η μοίρα η κακιά δεν σε άφησε να χαρείς και μέσα απο την ιδιότητα αυτή την εισαγωγή του γιού σου στην Αστυνομία.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.


Πηγή ➤ Paraskevopoulos Tasos


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου