Παράνομο ζευγαράκι αστυνομικών προκαλεί πονοκέφαλο στη ηγεσία.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θέμα συζήτησης σε κοινότητα της Λεμεσού

Ασυγκράτητο φαίνεται να είναι το παράνομο ζευγαράκι αστυνομικών, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του i-eidisi.com φαίνεται να τους έπιασαν στα πράσα και να έχει γίνει το νούμερο ένα κουτσομπολιό σε κοινότητα της επαρχίας Λεμεσού και των γύρω περιοχών, με αποτέλεσμα τα νέα να έχουν φτάσει και στα αφτιά του Αρχηγού της Δύναμης. (δεν τους φτάνουν τα άλλα όλα… τα έχουν κι αυτά)

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Παντρεμένοι κι δυο… τα μέλη της αστυνομίας φαίνεται πως εκτός από τα καθήκοντα τους τα οποία εκτελούν σε συνεργασία – αλλά ο κάθε ένας σε διαφορετική υπηρεσία – ήρθαν κοντά… τόσο κοντά, που τους βρήκαν ξαπλωτούς τον ένα πάνω στον άλλον. Μάλιστα, είχαν γίνει αντιληπτοί και σε απόμερες τοποθετήσεις εντός υπηρεσιακού αυτοκινήτου…

Ο γοητευτικός λοχίας και η όμορφη κοινοτική αστυνομικός φαίνεται να ερωτεύτηκαν και δεν ρώτησαν κανέναν. Ούτε τον άντρα της ο οποίος είναι συνάδελφος και υπηρετεί σε τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνση Λεμεσού.

Οι δυο τους φαίνεται να περνούν αρκετές ώρες μαζί, ακόμη και όταν ο σύζυγος της είναι σε βάρδια, ο συνάδελφος του μπαίνει κρυφά στο σπίτι τους για να συναντήσει, ερωτικά την αστυνομικίνα.
Τα ερωτικά παιχνίδια αντιλήφθηκαν μέχρι και οι κάτοικοι της κοινότητας του αστυνομικού σταθμού τον οποίο στελεχώνουν οι εραστές, οι οποίοι τους συζητούν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να αποτελεί κοινό μυστικό στην ΚΥΠ και την ηγεσία της αστυνομίας η οποία με επιστολή της προειδοποίησε τον λοχία αλλά δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό και γίνονται σκέψεις μετάθεσης του.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, ο λοχίας όταν είναι εκτός υπηρεσίας δίνει τη βόλτα του από τον σταθμό για να δικαιολογείται στη σύζυγο του και τρέχει στην αγκαλιά της ερωμένης του.

Δεν λέμε… ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα… αλλά μην προκαλείται επιπλέον πονοκέφαλο στον Αρχηγό γιατί, πόσα να αντέξει ο άνθρωπος;

Γράφει: Αστυνομικό Δαιμόνιο

Πηγή ➤ i-eidisi.com

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου