ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - 2 καλάσνικοφ και 125 κιλά φούντα κουβαλούσε στο ρεπό του ο Υπαρχιφύλακας...

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ως πολύ σοβαρή κρίνεται από την αστυνομία η υπόθεση της σύλληψης τη νύχτα ενός αστυνομικού και ενός επιχειρματία στην Καστοριά. Προηγήθηκε η σύλληψη αστυνομικού, ενός υπαρχιφύλακα που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί σε τμήμα συνοριακής φύλαξης, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο με τρέιλερ μέσα στο οποίο βρέθηκε ποσότητα συσκευασμένου χασίς συνολικού βάρους 125 κιλών.

Το εξίσου εντυπωσιακό ειναι πως ο αστυνομικός είχε μαζί του 2 καλάσνικοφ και αρκετές δεκάδες σφαίρες στα οποία πάντως δεν "κατέφυγε" όταν τον σταμάτησαν συνάδελφοι του των τοπικών υπηρεσιών. Όπως διαπιστώθηκε, ο αστυνομικός είχε ρεπό, ενώ υποστήριξε πως το αυτοκίνητο το πήρε από ένα πάρκινγκ για να το μεταφέρει σε σημείο που του είχε ζητηθεί, χωρίς να γνωρίζει τι περιείχε και τι μετέφερε.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι ενός επιχειρηματία, γνωστού στην περιοχή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ακόμη ένα καλάσνικοφ, επίσης μεγάλη ποσότητα πολεμικών σφαιρών, ένας χάρτης και ένα μηχάνημα ανίχνευσης χρυσού.

Εξαιτίας της ιδιαίτερης σημασίας που αποδίδεται στην υπόθεση, τις έρευνες συντονίζει ο επικεφαλής των αδιάφθορων Βόρειας Ελλάδας.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου