Κείμενο Αστυνομικών πρός Μπαχαλάκηδες (?). - Μετά το πέρας της εβδομάδας … ¨θα λάβετε ότι δώσατε¨ και θα παρακαλείτε στην επανίδρυση της ΔΕΛΤΑ.

elas.lyste-blogspot.com

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θα έχει πράγματι ενδιαφέρον εάν το κείμενο που μας απέστειλαν με την υπογραφή της φερώνυμης ως ομάδα υψηλής αστυνόμευσης, έχει συνταχθεί από αστυνομικούς, με τίτλο επιλογής "Άσχημα νέα για τους ¨μπαχαλάκηδες¨ των Εξαρχείων"....

Ξεκινούμε με την παρατήρηση ότι είστε ¨ηλίθιοι¨ . Ξέρετε γιατί ;

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου  τα ξημερώματα  , στις 03:50 , η – κατά εσάς - Στέγη Προσφύγων και Μεταναστών ,  Νοταρά 26  δέχθηκε  πράγματι εμπρηστική επίθεση όπως προκύπτει και από το σχετικό δελτίο της Πυροσβεστικής  το οποίο όμως ¨έκρυψε ¨ το γεγονός  ότι στην αποθήκη – όπως ανέφερε – έμεναν άνθρωποι , παρά του ότι κάποιοι από αυτούς  συζήτησαν με τους πυροσβέστες .

 Σε μηχανή , τα  δυο άτομα που επέβαιναν φορώντας κράνη , έσπασαν ότι είχε απομένει από  το πλαϊνό τζάμι κι έριξαν ένα μπιτόνι με βενζίνη και ¨φωτιά¨και στην συνέχεια έφυγαν ψηλά στην  Κουντουριώτου ( είδαμε και εμείς την ίδια κάμερα με εσάς ) Ένα από τα άτομα της παρέας αυτής , την προ-προηγούμενη ημέρα είχε εισέλθει στον χώρο , ως αλληλέγγυος , προκειμένου να δει το εσωτερικό του.

Πως το ξέρουμε ; ας πούμε ότι , νυκτερινός υπάλληλος σε Βενζινάδικο είναι φίλος μας .

Αυτό που δεν ξέρετε , είναι ότι τα άτομα αυτά – σε αυτήν την περίπτωση – δεν ήταν Χρυσαυγίτες , αλλά , άτομα γνωστά σε εσάς . Ήταν από την ομάδα του Χαμπίμπι , οι τραμπουκισμοί, οι κλοπές  και η διακίνηση των οποίων , συνεχίζουν να περιλαμβάνονται  στο ρεπερτόριο της καθημερινής τους παρουσίας στη πλατεία Εξαρχείων … πιο προσεκτικά όμως  και στα πέριξ .

Πέσατε λοιπόν στην παγίδα !! Για άλλη μια φορά ,   ως απάντηση σε αυτή την εμπρηστική ενέργεια προσκαλέσατε  άτομα και συλλογικότητες, να στηρίξουν έμπρακτα τα εγχειρήματα αλληλεγγύης  και να , η  πορεία τη Δευτέρα, 29/08/2016, στις 6:00μ.μ στα Προπύλαια και η αναίτια  δολοφονική επίθεση σε βάρος Αξιωματικού της Αστυνομίας .

Αντί να βοηθήσετε την αστυνομία να ¨ξεριζώσει¨ όλο αυτό το κύκλωμα όλη αυτή την αγέλη κανιβάλων που τον περιστοίχιζε, που διψάει για το αίμα σας πλέον , εσείς , συνεχίζετε ¨κολλημένοι ¨ στα ίδια να ¨επιτίθεστε¨ στις αστυνομικές δυνάμεις …. των οποίων , και το χαμόγελο τους  σας ενοχλεί.

Περιμέναμε η εφαρμογή του λαϊκού-επαναστατικού σας  δικαίου , να μετουσιωθεί    τελικά σε μια πολιτική πρόταση , η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει  με άλλη προοπτική το χώρο της … αλλά αντί αυτού , συνεχώς φτιάχνεται νέους εχθρούς  , συνεχώς περιορίζεστε και αποδεικνύεται ότι είστε απλά μια ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και υποχείρια … ξέρετε  ποιανών .

Τα άσχημα νέα όμως έχουν και συνέχεια . Τα περισσότερα μέλη της ομάδα μας  επέστρεψαν από τις διακοπές τους . Κινούμαστε ανάμεσά σας , καθόμαστε στο διπλανό τραπέζι , σας δίνουμε χαρτζιλίκι , σας μιλάμε . Είμαστε οι  αθέατοι ¨αναρχικοί¨ των σωμάτων ασφαλείας,  μη το ξεχνάτε αυτό.

Ξέρετε πολύ καλά κάποιοι από εσάς , ότι , οι εκπαιδευτές των ταγμάτων θανάτου των Χρυσαυγιτών , μοιάζουν μπροστά μας με φοβισμένα νεογέννητα σκυλάκια.

Έχετε λοιπόν μια βδομάδα περιθώριο για να κάνετε τα εξής :
1ον Να καταδικάσετε δημόσια  την αναίτια και δολοφονική επίθεση σε βάρος του Αξιωματικού της Αστυνομίας .

2ον Να βοηθήσετε στην σύλληψη των δραστών της δολοφονικής αυτής επίθεσης σε βάρος του Τροχονόμου , οι οποίοι δεχόμαστε στην παρούσα φάση ότι δεν ¨υπάκουσαν ¨ σε εσάς , αφού έδρασαν μετά το τέλος της πορείας και την αποδέσμευση των αστυνομικών δυνάμεων , δεδομένο που παραπέμπει πάλι σε ενδεχόμενη προβοκάτσια … σε βάρος σας.

Μετά το πέρας της εβδομάδας … ¨θα λάβετε ότι δώσατε¨ και θα παρακαλείτε στην επανίδρυση της ΔΕΛΤΑ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου