Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ Ο Εσκομπάρ της Κρήτης με το rolex και τα γκουρμέ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Ζωή και κότα» περνούσε ο μεγαλύτερος (κατά τον χαρακτηρισμό της ΕΛ.ΑΣ)  έμπορος κοκαϊνης της Κρήτης. Λάτρης της ταχύτητας και των πανάκριβων αυτοκινήτων, …ξόδευε το χρόνο του σε ταξιδάκια αναψυχής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πούρα, χρυσές καδένες, Rolex  και γκουρμέ καταστάσεις με σολομό, σούσι,  σπέσιαλ κοκτέιλ και σαμπάνια Moet

Τα λένε οι αστυνομικοί που εδώ και μήνες τον παρακολουθούσαν, φρόντιζε όμως και ο ίδιος να «μοστράρει» στιγμιότυπα από την …χαλαρή ζωή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο 42χρονος δεν μπορoύσε να αντισταθεί στην χλιδή και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από στιγμές του σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, πλουσιοπάροχα πρωινά δίπλα στην πισίνα και πανάκριβα εστιατόρια. Βουλιαγμένη, Μικρολίμανο, Εκάλη, Κηφισιά,  Σαντορίνη,  Μύκονο, Αίγιο ήταν κάποια από τα μέρη που εμφανίζεται να έχει  επισκεφθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Την παραμονή της σύλληψης του ο 42χρονος που αποκαλείται και ως «Εσκομπάρ» της Κρήτης, απολάμβανε το γεύμα του στο Καβούρι με θέα την θάλασσα. Νωρίτερα είχε περάσει και για ένα… καπουτσίνο από Γλυφάδα.

«Ξεκάρφωμα»

Αστυνομικοί αποκαλύπτουν ότι κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές, έχουν αναρτηθεί σκοπίμως τον συγκεκριμένο χρόνο, αν και παλαιότερες.

Ο 42χρονος εμφανίζεται για παράδειγμα να κυκλοφορεί στην Χαλκιδική, ενώ στην πραγματικότητα τις ημέρες αυτές ήταν στην Ολλανδία, όπως λένε οι ίδιες πηγές ενημέρωσης. Το έκανε αυτό με σκοπό να παραπλανήσει όσους παρακολουθούσαν τα …ίχνη του. 

Αίσθηση επίσης προκαλεί, όπως σχολιάζουν αστυνομικοί κύκλοι, η προσωπική ιστοσελίδα και του 15χρονου γιου του, στην οποία ο ανήλικος δηλώνει ως τόπο καταγωγής το …Μεντεγίν της Κολομβίας, μία πόλη που υπήρξε στο παρελθόν έδρα του διαβόητου καρτέλ κοκαίνης του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Σε μπολ με ρύζι τα ναρκωτικά
Η υπόθεση, όπως λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί, ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτούσε πολλή δουλειά. Κι αυτό γιατί ο 42χρονος ήξερε να προστατεύει καλά τον εαυτό του. Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που βρήκαν τα ναρκωτικά στο χωράφι του, ήταν το γεγονός ότι τα 3 κιλά και 224 γραμμάρια κοκαϊνης ήταν θαμμένα μέσα σε μπολ, στο οποίο μπολ είχε βάλει και ένα σακουλάκι ρύζι, έτσι ώστε να τα προστατεύει από την υγρασία, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του ekriti. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί χρειάστηκε να σκάβουν για περισσότερο από 8 ώρες μέχρι να βρουν τα θαμμένα ναρκωτικά. 

Τα κουτιά από πατατάκια

Ένα ακόμη στοιχείο που φανερώνει τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο ο 42χρονος διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες, είναι τα διάφορα κουτιά από κονσέρβες και πατατάκια τα οποία συνήθως κρατούσε ο ανήλικος γιος του, στον οποίο αποδίδουν ενεργό ρόλο στη διακίνηση των ναρκωτικών. Για να μην κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών, έκοβε τον πάτο της κονσέρβας και μέσα σε αυτόν τοποθετούσε την κοκαϊνη.

Πηγή ➤ ΠΗΓΗ: CRETALIVE, E-KRITI



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου