SOS να βρεθεί η ανήλικη Ελληνοπούλα που εξαφανίσθηκε στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μία 16χρονη Ελληνίδα  έχει εξαφανιστεί από τον Σταυρό Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την Άννα Τερζίδου του Γεωργίου και της Στυλιανής. Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 16χρονης με στόχο την εξεύρεσή της. Η δήλωση για την εξαφάνισή της έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι φίλη της κοπέλας επικοινώνησε με το volvipress.gr και ενημέρωσε πως την ημέρα της εξαφάνισης η 16χρονη είπε πως θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που δεν έγινε τελικά.

Τόνισε μάλιστα, πως η 16χρονη έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο facebook και έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο.

Όποιος διαθέτει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην επιχείρηση εντοπισμού της, μπορεί να καλέσει είτε στο 210-6476280 είτε στο 11-56,είτε την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ το γνωστό σε όλους μας 100.

Πηγή ➤ :thestival.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου