Γυαλιά καρφιά τα έκανα οι επενδυτές στο κέντρο φιλοξενίας της «Σόφτεξ» - Ένας τραυματίας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Ένα άνδρας τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της «Σόφτεξ», στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, το επεισόδιο ξεκίνησε κατά τις 8 παρά τέταρτο το βράδυ, την ώρα της διανομής του βραδινού φαγητού. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με συνέπεια να τραυματιστεί ένας εξ αυτών. Τα πνεύματα ηρέμησαν μισή ώρα αργότερα, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Πηγή ➤enikos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου