Για τα μάτια μιας γυναίκας με λοστάρια Βούλγαροι τραυμάτισαν δύο Ελληνες.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας δυο Έλληνες που δέχθηκαν επίθεση από μια παρέα νεαρών Βουλγάρων στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών, όταν τους έκαναν παρατήρηση για την παρενόχληση της γυναίκας που συνόδευαν.

Οι δυο άνδρες και η γυναίκα από την Αθήνα πήγαν στα λουτρά το βράδυ της Παρασκευής αλλά, όταν η τελευταία πήγε να κάνει μπάνιο στον καταρράκτη, ένας από τους νεαρούς αλλοδαπούς άρχισε να την παρενοχλεί. Οι δυο άνδρες του ζήτησαν να σταματήσει, αλλά εκείνος μαζί με τους δυο φίλους του που ήταν μεθυσμένοι τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν με ένα λοστό και ένα γρύλο αυτοκινήτου!

Όταν τα θύματα έπεσαν αιμόφυρτα με τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους, οι Βούλγαροι που κατοικούν στην περιοχή της Λοκρίδας σύμφωνα με το lamiareport.gr, εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λαμίας.

Πηγή ➤ protothema



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου