Ενα "ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" μέσα απο την καρδιά μου στους λεβέντες της "ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ".

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ευχαριστούμε τα παλικάρια της ΔΙΑΣ για την πράξη αυτοθυσίας τους

Κύριε Αρχηγέ,

θα ήθελα να σας συγχαρώ για το ένστολο προσωπικό που διαθέτει το Σώμα της ΔΙΑΣ.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και περί ώρα 17:45, στο κατάστημα ψητοπωλείο στην οδό Ν Πλαστήρα και Ποσειδώνος στη Βούλα εκδηλώθηκε φωτιά η οποία σε χρόνο μηδέν επεκτάθηκε από την ψησταριά στον υπόλοιπο χώρο.

Για καλή τύχη της γειτονιάς, αλλά και του τετράγωνου ολόκληρου αφού μέσα στο κατάστημα υπήρχαν φιάλες προπανίου, ήταν στην πλατεία της Βούλας (πλατεία Ιμίων) οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ της ΔΙΑΣ η βάρδια 13 00 -19.00) οι οποίοι με αυτοθυσία και παλληκαριά εισέβαλαν στο φλεγόμενο ψητοπωλείο, απομάκρυναν αμέσως τις φιάλες προπανίου αφού εκκένωσαν και το, επάνω από το ψητοπωλείο, διαμέρισμα με προσωπικό τους αγώνα, αψηφώντας κάθε κίνδυνο κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά με διάφορα μέσα που πήραν από τα γύρω καταστήματα (λάστιχα, φορητούς ττυροσβεστήρες κλπ). Ευτυχώς, γιατί … δυστυχώς η Πυροσβεστική ήρθε με το πάσο της μετά από 40 λεπτά.

Κύριε Αρχηγέ,

Θέλω εκ μέρους όλων των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για αυτή την πράξη αυτοθυσίας.

Να είστε υπερήφανος γιατί ακόμη  και με αυτά τα πενιχρά μέσα που η πολιτεία σας διαθέτει, τα παλικάρια σας έχουν ψυχή και τιμούν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας

Μετά τιμής
Κωνσταντίνος Τογρίδης
Πλαστήρα 8, Βούλα

Πηγή ➤ policenews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου