Το κυνήγι αγριόχοιρου κατέληξε σε "ΤΡΑΓΩΔΙΑ" - έπεσε νεκρός απο το όπλο του φίλου του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Χθες το μεσημέρι, 71χρονος ημεδαπός τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, σε δασική περιοχή, στο Πολυνέρι Δράμας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 56χρονος ημεδαπός κυνηγός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί θύρας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε μη επιτρεπόμενη έκταση διενέργειας θύρας, στο Πολυνέρι Δράμας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, ο 56χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 71χρονο.

Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε ο 56χρονος καθώς και 14 κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή και το όχημά του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου