Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Πυροσβεστική - αποστρατεύτηκε ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νωρίτερα από τις κρίσεις στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ξεκίνησαν οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, αν και λίγο πριν τις γιορτές, πηγές του Υπουργείου σημείωναν ότι θα γίνουν σχεδόν ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποστρατεύτηκε ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Αθανάσιος Α. Σερεντέλλος και τον αντικατέστησε ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων κ.Σερεντέλος και αντικαθίσταται από τον Ιωάννης Βασιλειάδης, ένα έμπειρο στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο οποίος κατά το έτος 2011 υπηρέτησε ως Διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος ν.Ροδόπης, ενώ κατείχε την αντίστοιχη θέση στον νομό Καβάλας κατά το έτος 2014.

Ο ίδιος διετέλεσε επίσης Διοικητής στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίας Κω, Πτολεμαΐδας και Σερρών, το διάστημα 2015-2016 διετέλεσε Διοικητής της ΠΕ.ΠΤ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας λάβει επίσης μέρος σε πλήθος πυροσβεστικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα αποστρατεύεται με τον βαθμό του Ταξιάρχου ο κ. Γιάννης Ζάχος είχε προχωρήσει, πριν από μερικούς μήνες,  σε καταγγελίες για διαπλοκή, λαμόγια και πλουτισμό σε βάρος του Πυροσβεστικού Σώματος ενώ αποστρατεύεται και ο κ. Σπανέας.

Πηγή ➤ kontranews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου