ΤΩΡΑ - Ανοιχτές ΠΕΟ και ΝΕΟ Πατρών- Κορίνθου! - Κλειστές επαρχιακές για Καλάβρυτα και Χιονοδρομικό Κέντρο - Που χρειάζονται αλυσίδες - ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανοιχτές είναι η Παλαιά και η Νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου από τις 3:30 το πρωί. Οι κεντρικοί οδικοί άξονες δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία ενώ στην ΠΕΟ από την Ακράτα μέχρι το Αίγιο χρειάζονται αλυσίδες λόγω παγετού.

Επίσης ΚΛΕΙΣΤΕΣ είναι τα επαρχιακά δίκτυα:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΙΓΙΟΥ - ΠΤΕΡΗΣ

ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

(111) ΧΙΟΝΑ - ΔΙΑΣΕΛΟ

Σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της επαρχίας Καλαβρύτων χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Ιδιαίτερα στα τμήματα:

Ακράτα - Ζαρούχλα

Αιγείρα - Αμπελόκηποι

Αιγείρα - Περιθώρι

Δύσκολα κινείται κάποιος στο δίκτυο προς Λεόντιο και Ρακίτα.

ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ

Επίσης λόγω του παγετού, χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου από το ύψος του Γομοστού μέχρι το Βουπράσιο, όπου επιχειρούν και αλατιέρες. Σύμφωνα με την Αστυνοία, δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο ορεινό δίκτυο της δυτικής Αχαΐας.

Πηγή ➤ tempo24

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου