ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ - Κ@@@@@@@ε στο καταπέλτη του αρματαγωγού "Λέσβος" οι επενδυτές.Προσβολή για το Πολεμικό ναυτικό μας.(Vid).

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τη δυσαρέσκειά τους εξέφραζαν πολλοί ταξιδιώτες που επιβιβάζονταν χθες το βράδυ στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά, βλέποντας την ντροπιαστική αυτή εικόνα στη βιτρίνα της Μυτιλήνης. ... που αποβιβάζονταν την ώρα εκείνη από το πλοίο «Νήσος Σάμος» που μόλις είχε καταπλεύσει από τον Πειραιά.

Ωστόσο σήμερα το πρωί, ορισμένοι μετανάστες μη εκτιμώντας την Ελληνική φιλοξενία κι ενώ υπήρχαν πολλές τουαλέτες στο λιμάνι της Μυτιλήνης πίσω από το κολυμβητήριο, διευκολύνονταν με το να ουρούν μέσα στη θάλασσα,μπροστά ακριβώς από τον καταπέλτη του αρματαγωγού «Λέσβος» και προς θέα όλων των επιβατών που αποβιβάζονταν την ώρα εκείνη από το πλοίο «Νήσος Σάμος» που μόλις είχε καταπλεύσει από τον Πειραιά.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου