ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - Συνεχίζουν να μας βομβαρδίζουν με ναρκωτικά οι Αλβανοί - Κολομβία θυμίζει η Ήπειρος.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο σύλληψης Αλβανών που συλλαμβάνονται από αστυνομικούς στην Ήπειρο, καθώς μεταφέρουν εκατοντάδες κιλά χασίς που παράγεται στη χώρα τους.

Εννοείται πως συνεργάζονται με μέλη του Ελληνικού υπόκοσμου, που συχνά όμως διαφεύγουν τη σύλληψη λόγω των στεγανών που υπάρχουν στον τομέα της διακίνησης ναρκωτικών.

Είναι λογικό ότι πολλά ναρκωτικά, κυρίως χασίς, εισάγονται από την Αλβανία στην χώρα μας χωρίς να εντοπίζονται από τις αρχές, γι΄αυτό άλλωστε συνεχίζει να είναι αποδοτικό το συγκεκριμένο λαθρεμπόριο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Αλβανία δεν χρειάζεται να κηρύξει τον πόλεμο στην χώρα μας, αφού το επίσημο κράτος εκεί δεν κάνει καμία προσπάθεια για να πατάξει την καλλιέργεια και τη διακίνηση του χασίς, καθώς η οικονομία της χώρας κινείται από τα μαύρα χρήματα που εισπράττουν οι Αλβανοί καλλιεργητές και έμποροι από το χασίς.

Έτσι, εδώ στην Ήπειρο, ζούμε έναν ακήρυχτο πόλεμο όπου οι Αλβανοί καθημερινά μας βομβαρδίζουν με ναρκωτικά και η Ήπειρος που είναι στην πρώτη γραμμή δέχεται άμεσα τα πυρά αυτά.

Σήμερα οι αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα συνέλαβαν δύο Αλβανούς με 210 κιλά χασίς, χθες άλλους δύο  με 24, προχθές με 113 κοκ.

Το χασίς μεταφέρεται απροκάλυπτα και φόρα παρτίδα με νοικιασμένα αυτοκίνητα και τελικά είναι θέμα τύχης για την αστυνομία στο να εντοπίζει τους διακινητές των ναρκωτικών. Οι πολλές επιτυχίες της αστυνομίας αν διαβαστούν ανάποδα, σημαίνει ότι πολλά ναρκωτικά περνούν στη χώρα μας χωρίς καν να εντοπιστούν, αφού το θράσος των διακινητών δεν έχει πλέον όρια. Θα πρέπει να υπάρξει οργανωμένο σχέδιο αντίδρασης, ώστε να κοπεί ο δρόμος των διακινητών και να αποκαλυφθεί ο ρόλος των Αλβανικών αρχών σε βάρος της χώρας μας.

Πηγή ➤ prevezaposto

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου