Θρίλερ με ανθρώπινο σκελετό στον Κολωνό.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε στις 7.30 το πρωί, μέσα σε σακούλα, που ήταν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Πολυκράτους, στον Κολωνό. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής προκειμένου να ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οστά βρίσκονταν τόσο εντός, όσο και εκτός σακούλας και ήταν καθαρά. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μπορεί να τα πέταξε φοιτητής Ιατρικής.

«Τα κόκαλα ήταν σκορπισμένα έξω από τον κάδο. Κάποιος είχε ανοίξει το χαλί μέσα στο οποίο ήταν τυλιγμένα» δήλωσε εργαζόμενος σε συνεργείο της περιοχής.

Ο μισός σκελετός ήταν πεταγμένος μέσα και ο μισός έξω, δήλωσε δεύτερος εργαζόμενος στην περιοχή.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου