Μερακλής ο Μεσσήνιος είχε μετατρέψει το Ελαιοτριβείο σε market διακίνησης χασίς.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 51χρονος ιδιοκτήτης δεν περιόρισε τη δραστηριότητά του στο... λάδι
Δεν διέθετε μόνο το ελαιόλαδο που έβγαζε από τους καρπούς της ελιάς το ελαιοτριβείο ενός 51χρονου στους Γαργαλιάνους, αλλά και ποσότητες χασίς καθώς ο ιδιοκτήτης του είχε περάσει σε άλλο επίπεδο τις… γεωργικές του ενασχολήσεις!

Η δραστηριότητά του έφτασε στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας που έκαναν «επίσκεψη» στο ελαιοτριβείο μαζί με συναδέλφους τους από το τοπικό τμήμα. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν σε ένα ράφι μιας σιδερένιας εργαλειοθήκης εννέα συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 233,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν και ο 51χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου