Περιπτερού στη Χίο προμήθευε με το αζημίωτο χασίς σε επενδυτές.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην παγίδα των Λιμενικών έπεσε μία 32χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην κεντρική πλατεία της Χίου, για την οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι προμήθευε με ναρκωτικά πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που ζουν στο hot spot του νησιού.

Το κουβάρι της όλης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στελέχη της υπηρεσίας Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, έστειλαν το βράδυ του Σαββάτου πρόσφυγες με προσημειωμένα χαρτονομίσματα να κάνουν τους πελάτες και να αγοράσουν χασίς. Στην έρευνα που ακολούθησε της αγοραπωλησίας στο περίπτερο, εκτός από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν ακόμα τέσσερα τσιγάρα με χασίς έτοιμα προς πώληση.

Λίγες ώρες μετά στελέχη του Λιμενικού Σώματος προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου που κατηγορείται πως ήταν ο προμηθευτής του περιπτέρου. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως και τρίτο άτομο συνελήφθη που φέρεται να είναι ο «χονδρέμπορος» προμηθευτής της περιοχής και στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου