Τραγωδία στην Λάρισα δύο οι νεκροί από την πτώση αεροσκάφους.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τραγική ήταν η κατάληξη των ερευνών για το αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης. Στα συντρίμμια του βρέθηκαν νεκροί οι δύο επιβαίνοντες…

Αναλυτικά, το Υπερελαφρύ αεροσκάφος τύπου TL 20 της Αερολέσχης Λάρισας εντοπίστηκε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δέντρων και Πλατανουλίων

Αμέσως στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όλες οι δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες για τουλάχιστον 5 ώρες.

Πρώτο μέλημα αποτέλεσε ο απεγκλωβισμός των επιβαινόντων με τους πυροσβέστες να κόβουν τις ζώνες προκειμένου να βγάλουν από το πιλοτήριο τους δύο άτυχους άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος εντόπισε ιδιώτης ο οποίος και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ είχε χτενιστεί από επίγειες και εναέριες δυνάμεις, δεν έγινε εφικτό να εντοπιστεί το αεροσκάφος λόγω της νύχτας που δυσκόλευε τις προσπάθειες.

Γι’ αυτό το λόγο το πεδίο ερευνών είχε ανοίξει σε εύρος και εκτείνονταν από τα Δέντρα και τα Πλατανούλια, όπου είχε δώσει το τελευταίο στίγμα το αεροσκάφος έως και την Τερψιθέα που είναι η έδρα της Αερολέσχης Λάρισας.

Πηγή ➤ larissanet



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου