Η Κυβέρνηση χτυπάει το κεφάλαιο ξεκινώντας....από τα παπάκια των φτωχών.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα θέμα το οποίο η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει σημαία πριν ανέβει στην εξουσία, το έκανε πράξη χτυπώντας το κεφάλαιο...ανάποδα!!.

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου όσοι είχαν στην κατοχή τους μηχανάκια έως 50 κυβικά ( κατά τεκμήριο το Κεφάλαιο της χώρας και τα παιδιά τους) που δεν τα είχαν δηλώσει ποτέ, θα πρέπει να πληρώσουν 12 ευρώ το χρόνο προκειμένου να εξοφλήσουν την υποχρέωσή τους στο Κράτος.

Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι ένα "παπάκι" την εποχή της δεκαετίας του 1990,όπου τότε αγοράστηκαν κατά πλειοψηφία, αν δεν έχει δηλωθεί θα πρέπει να πληρώσει π.χ. 12 ευρώ κατ'έτος Χ 20 χρόνια κατά μέσο όρο = 240. Το χτύπημα στο κεφάλαιο διευρύνεται καθώς αν παρέλθει η ημερομηνία πληρωμής τότε το πρόστιμο είναι τα διπλά π.χ..... 480 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι τέλη κυκλοφορίας για τα 50ρια προκύπτει ως υποχρέωση από μνημονιακό Νόμο του..... 2010!!

Άλλη λοιπόν μια δέσμευση της Κυβέρνησης παίρνει σάρκα και οστά.

Ο ταξικός πόλεμος.... μόλις τελείωσε!!.

Πηγή ➤ silvercity

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου