Στη λίστα των πλέον καταζητούμενων ευρωπαίων ο Βασίλης Παλαιοκώστας - και ο μόνος για τον οποίο δίνεται αμοιβή.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους Ευρωπαίους κακοποιούς ο Έλληνας δραπέτης Βασίλης

Παλαιοκώστας, παλιός κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου Πάτρας, στις οποίες όπως είναι γνωστό κρατείται ο αδελφός του Νίκος.

Στη σχετική «αγγελία» αναφέρεται ότι ο 51χρονος δραπέτης είναι επικηρυγμένος με 1 εκατ. ευρώ, καθώς και ότι έχει καταδικαστεί για σωρεία εγκλημάτων όπως ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, απαγωγή, απόπειρα δολοφονίας, εκβιασμό κ.ά.

Σε σύνολο 65 καταζητούμενων που έχουν καταχωρηθεί στη βάση της Europol, στη διεύθυνση  https://eumostwanted.eu/, ο Παλαιοκώστας ειναι ο μόνος 'Ελληνας και ο μόνος για τον οποίο δίνεται αμοιβή 1.000.000 ευρώ.

Πηγή ➤ dete


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου