Νεκρός γνωστός γιατρός στην Κρήτη - τον δολοφόνησαν με αρκετές σφαίρες.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο άτυχος γιατρός βρέθηκε γαζωμένος από σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στο Λασίθι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας, βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, γνωστός γιατρός της περιοχής.


Πρόκειται για τον 62χρονο καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη, παντρεμένο και πατέρα ενός μικρού αγοριού, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Σητείας.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και το αυτοκίνητό του. Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή ενώ επί τόπου βρίσκεται και ιατροδικαστής για την αυτοψία.

Πιθανότατα, και όπως προκύπτει από τις πρώτες ενδείξεις οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο “γάζωσαν” στην κυριολεξία με τις σφαίρες τους. Ο 62χρονος εκτιμάται πως βλήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από κυνηγετική καραμπίνα.

 Πηγή ➤ cretapost.gr - Φωτό:Fonien.gr




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου