Δέν δέχθηκαν στο 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ τους τραυματίες Αστυνομικούς της ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με πολλά κατάγματα νοσηλεύονται οι δύο από τους τρεις αστυνομικούς που ενεπλάκησαν σε τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης (28.11.2017) στον Ασπρόπυργο.

Αυτό όμως που εγείρει ερωτήματα, είναι τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «E». Ο κ. Ντούμας αποκάλυψε πως το 401 δεν τους δέχτηκε για να τους νοσηλεύσει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, όταν ζητήθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν τους τραυματίες στο στρατιωτικό νοσοκομείο, τους ανέφεραν πως έχουν γραπτή διαταγή ώστε να μην μεταφέρουν εκεί τους αστυνομικούς.

«Είναι τραγικός ο ευτελισμός της υγείας, ειδικά για ανθρώπους που είναι στον δρόμο μάχης και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή απέναντι στον θάνατο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως είπε υπάρχουν εδώ και χρόνια καταγγελίες πως το 401 δεν περιθάλπτει τους αστυνομικούς και τους κάνει «καψόνια».


Πηγή ➤newsit

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου